ginger heat

Nu dunkar grannarna på högsta och påminner mig ännu mer om att jag måste stanna hemma ikväll. Trååååkigt! Är sjuk, ingen höjdare. Har legat utslagen av hög feber, halsontshelvete och allmänt ont i kroppen i princip hela veckan. Kulkul.........
Men jag har bestämt mig för att jag är frisk imorgon. Juppjupp. Jag är ju ingen direkt fantast av massa kemikalier i kroppen i onödan, så jag sitter här och käkar riven färsk ingefära (mirakelroten i've heard) och glass, det bara svider, kliar och brinner i hela halsen. Jäääääklar vad starkt det är. Kanske var lite väl generös med mängden ingefära. Oh well, nu ska väl baskilusksnuskarna i halsen dö dödens död snart!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kika på nån bra film och så håller vi tummarna för att jag är frisk imorgon, otherwise, i'll go bananas :P
sådetså.

peace.


hej

asshole.

bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä

men man ska visst vara positiv och uppmärksamma saker man är tacksam för.. så idag är jag tacksam för ööh.. att det "bara" var ca tio minus och inte tjugofem.

så. Now, can I get back to beeing my awesome self? Don't like this whining bitch who has creeped into my head. Fuck her.

.

I don't get it.
There's nothing more confusing and annoying than nothing. Not a sound.
Very very confusing and annoying.

och jag är inte gjord av glas. Jag tål att höra sanningen. Tror jag. Ehh..


Fick en blomma av en kund idag på jobbet. Då blev jag en fnissig och glad emelojski. Tack:) Det liksom gjorde min dag lite, typ.

Nu dundrar jag på med musik så jag slipper höra mina egna tankar och tar en kall. Sådetså.

peace.

energi

Första löprundan utomhus för i år är just avklarad, skönt! Jag vill ha vår, NU. Tänk er att gå ute i solen med brillorna på, se hur allt blir grönare för varje dag som går. Känna hur endorfinerna pumpar genom varje ven i kroppen. Sådär så det kittlar som små fjärilar i hela magen. Åh!

Nu blir det morgonkaffe, proteinshake & Rolling Stones. Najjan.

Sen blir det en vända upp på stan, förhoppningsvis med fröken fia, som är hemma från stoooooorstan:)

Life's awesome today.
Trots alla omständigheter.
:)
Känner hur hela min kropp är fylld av positiv energi idag. Skööööööööönt!


peace.

.

Oh, I don't like the way I never listen to myself
I feel like I'm on fire
I'm too shy to cry for help
Oh, I don't think you know me much at all..


Ellie Goulding – This Love (Will Be Your Downfall)


RSS 2.0