<3

Finns det något skönare
än dom steg som leder bort
från allt mörker, all tristess, ideal byggda av luft
Livet kan vara mäktigt och stort
det kan vara svart som sot
men dörrar kan öppnas från oväntat håll
som du aldrig trodde fanns

Långsamt stiger din sol
in genom fönstret
någon vill se att du finns
att du stannat kvar





Jose Gonzalez, camel blue, tea & beautiful pic's in the middle of the night...

...amazing picture, i love it.
(source unknown)

 

peace


Music's the only thing that makes sense anymore, man. Play it loud enough, keeps the demons at bay.

Känner mig sådär uppriven på insidan, utan att egentligen veta varför. Är i min lilla bubbla och lyssnar till otroligt vackra toner av The Black Keys senaste album Brothers. Så jääävla bra. Blir sådär blödig av hela albumet. Älskar att det låter som 70-tals rock fast de släppte albumet -10. Det finns alltså hopp om framtiden att framtiden inte bara fylls av poppigt skit som spelas på radion. Riktiga jävla stjärnor de där karlarna!

Jag tänker på dig, mer än jag vill och borde. Jävla skit. Så förvirrande. Vad vill man egentligen ha? Man har ju en bild i huvudet om vad man vill och vad som är bra för en, så kan allt bara ställas på sned. Såklart. Livets ironi.

All those sleepless nights
And all those wasted days
I wish loneliness would leave me
But I think he's here to stay
What more can I do
I'm wringing myself dry
And I can't afford to lose
One more teardrop from my eye
The black keys sätter ord på känslorna.

Tur att jag har er, mina änglar. Skratten, alla leenden, kramar, fina ord, middagar, promenader, samtal och att få vakna med er vid min sida. Tankarna på det räddar mig i stunder som dessa.

peace.

gayklubb, halvnakna karlar, musik, akuten, livet.

Helgen började bra. Hamnade på gayklubb med Julia och vi blev ett lesbiskt par för kvällen. Sjukt kul. Hon träffade även på en karl hon jobbar med som hon inte visste var gay. Haha, hon presenterade mig som sin flickvän. Blir kul när de jobbar tillsammans nästa gång:P Sen fick alla karlar för sig att slänga av sig kläderna och dansa halvnakna. Det klagade vi inte på, so close but so far away om man säger så;P Skulle ha vart karl den kvällen, helt klart:P
Sen brakade helvetet lös. Fick åka till akuten i ilfart och finnas där för min fina fina vän. Så många samtal, frågor och tårar. Men nu är läget i alla fall under kontroll, det är huvudsaken. Skräms aldrig sådär igen, älskade du.

och just det, har just kommit på något utav det bästa med att bo själv... Man kan gå runt naken och lyssna på 70-tals rock. Livet :D
Men nu fryser nakenfisen om sina små tår, så nu blir det kläderna på. Sämst med vinter. I sommar kör vi all in nudist stylen och canned heat. Blir perfekt.

peace.

RSS 2.0